Példaképek időtlen értékekkel

szabadtéri vándorkiállításunk

2023.10.31.
„A magyar nemzet az Egyháznak olyan fennkölt szenteket adott, akiknek homlokán a hit és a tökéletes eucharisztikus élet dicsfénye ragyog.”
(részlet Eugenio Pacelli pápai legátus 1938-as, budapesti Eucharisztikus Kongresszust megnyitó beszédéből)
 
Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából alapítványunk létrehozta Szentjeink címmel szabadtéri vándorkiállítását. A tárlaton a hit fényében mutatjuk be azt a válogatott 20 magyar szentet, boldogot, és tiszteletre méltó személyt, akiknek példái ma is aktuálisak. Az Árpád-házi szentektől újkori történelmünkig mutatunk fel életpéldákat, amellyel nem csak hiteles embereket, de a magyar nemzet történetét is megismerhetik az érdeklődők.
A közel életnagyságú tablókon a magyar történelem kiemelkedő alakjainak kicsiket és nagyokat megszólító grafikáit Kállai Nagy Krisztina készítette, az örökérvényű üzeneteik, életútjuk Bethlenfalvy Gábor szövegein keresztül tárulnak elénk.
 
Kiállításunk kölcsönözhető egyben, illetve egyedi megbeszélés szerint.
Kérje alapítványunk személyre szabott ajánlatát!
A jelenleg 20 db, 160x80 cm-es aluminium szerkezetes panel 40 db grafikázott 5mm-es köma táblával és táblánként 4 db betonkockával szállítható. (egy-egy kő kb. 15 kg.)
 
A kiállítás mintájával csokoládé és könyvjelző is rendelhető az alábbi linkeken.
 
Könyvjelző megrendelési felülete
 
Csokoládé megrendelési felülete
 

    Impresszum Adatkezelési szabályzat GYIK Site map Ars Sacra © Minden jog fenntartva. development: TYCMO design: SALT COMM
HU EN