Bővült a kínálatunk!

Ajándékozz értéket!

2022.11.24.
A könyvjelzők és a csokoládék mellé megérkeztek Bethlenfalvy Gábor író és Kállai Nagy Krisztina grafikus hiánypótló könyvei, és az azokhoz illeszkedő színezők.
 
A könyvekben található történetek nagy többségéből kiderül, hogy – bár a mesék és legendák nyelvén szólalnak meg – nem kitalált mítoszok: valódi személyekkel, valódi helyszíneken lefolyt eseményeket mondanak el, lehetőleg úgy, ahogy azok akár a valóságban is megtörténhettek. A célok, amelyekért hőseink éltek, s a bajok, melyekkel küzdöttek, ma is érvényes célok és ma is létező bajok; rajtunk a sor, hogy fölvegyük a történet fonalát, és a kalandokat saját életünkben folytassuk.
A könyveket mindenkinek jó szívvel ajánljuk, a sok színes képet akár óvodások is jó lélekkel nézegethetik, de a szövegből akár hitoktatók, tanulmányi kirándulást szervező pedagógusok is jól felkészülhetnek.
A legjobb mikor a család, a közösség, a hittancsoport együtt olvassa és vitatja meg a történeteket.
 
A színezőkben az óvodások és kisiskolások játékosan ismerkedhetnek meg Egyházunk legfontosabb alakjaival. A nevelők munkáját is segíthetik a rövid feliratok; a feltett kérdésekre a választ a könyvsorozatban is meg lehet találni.
 
A sorozat mindegyik darabja valóban igényes ajándék lehet, tartalmukban és külső megjelenésükben is értékesek, a következő generációknak is átörökíthetők…
 
Kínálatunkban az alábbi kiadványok érhetőek el:
 
Könyvek:
Magyar szentek élete
Névnapok és szentek könyve
Szent életű magyarok

Ára:bruttó 5. 700,- Ft
 
Színezők:
Magyar szentek élete
Európai szentek
Jézus barátai

Ára: bruttó 990,- Ft.
 
Könyvek és színezők rendelési felülete
 
Kapcsolat:
Ars Sacra Kft.
1014 Budapest, Tárnok utca 5. I/15.
+36 30 145 1284, +36 1 214 0858
ars-sacra@ars-sacra.hu

    Impresszum Adatkezelési szabályzat GYIK Site map Ars Sacra © Minden jog fenntartva. development: TYCMO design: SALT COMM
HU EN