Véget ért a XV. Ars Sacra Fesztivál

2021.09.22.
Hála és köszönet azért, hogy az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus idején a művészet számos ágát bevonva tanúságot tehettünk a Szentről a XV. Ars Sacra Fesztiválon! Reméljük, hogy eseményeinkkel sokaknak szereztünk élményt, derűt, táplálékot, reményt, vigaszt, szépséget, megismerést és felismerést, megragadhatót a megragadhatatlanban, amely által közelebb kerültünk a bennünk élő valódi Istenhez.
 
Nagy hála, amiért a szeptember 12-i zárónapunkon együtt ünnepelhettünk Ferenc pápával és szavaiból, tanításából még sokáig erőt meríthetünk. A Budapest-Gazdagréti Szent Angyalok-templomban Szabó Dénes irányításával a Pro Musica Leánykar ráadásként egy felejthetetlen zenei élménnyel is megajándékozta a hallgatóságot. Óriási megtiszteltetés volt számunkra, hogy az eseményen részt vett Marco Frisina, a Vatikán megbecsült zeneszerzője.
 
YouTube csatornánkon visszanézhető megnyitó ünnepségünk, Bogányi Gergely, Boros Misi zongorakoncertje, a Szent Efrém Férfikar koncertje, az idei Premontrei 900 jubileumhoz köthető Szakrális Építészeti és Belsőépítészeti Konferencia és a Pro Musica Leánykar zárókoncertje. A fényképes beszámolókért kövessék Facebook és Instagram oldalunkat!
 
Várjuk a csatlakozók fényképes beszámolóit!

Idén közel 300 helyszín kapcsolódott az Ars Sacra Fesztiválhoz és mintegy 400 programot kínáltunk szerte a Kárpát-medencében. Köszönettel várjuk a társszervezők által készített rövid beszámolókat, fényképeket, videókat, amelyek ismertetik a rendezvénnyel kapcsolatos tapasztalatokat és a látogatók élményeit.

    Impresszum Adatkezelési szabályzat GYIK Site map Ars Sacra © Minden jog fenntartva. development: TYCMO design: SALT COMM
HU EN