előadás
Petrás Mária: Istenes énekek és Wulfné Kinczler Zsuzsanna: Cinkota könyvei című előadások
A Kertvárosi Helytörténeti és Emlékezet Központ – Cinkotai Tájháza idén második alkalommal csatlakozott az Ars Sacra Fesztiválhoz.
 
Ez alkalomból megmutattuk vendégeinknek féltve őrzött Tranoscius énekeskönyveinket, Funebráljainkat. Szakember által bemutatva ismertük meg az énekeskönyvek történetét, hajdan volt használatukat. Az ismeretterjesztő előadás során több ének is felcsendült, melyet a vendégek közössége az előadó, Wulfné Kinczler Zsuzsanna cinkotai evangélikus kántor vezetésével együtt énekelt.
 
Az est során áttérve a katolikus énekek világába Petrás Mária volt vendégünk. Műsorában áttekintette egy év jeles eseményeit, örömeit, bánatait. Énekével és személyes élményeinek megosztásával különös, bensőséges hangulatot teremtett.
 
A kedves visszajelzések alapján bízunk benne, hogy vendégeink jól érezték magukat a Cinkotai Tájházban. A késő estébe nyúló program után jó érzésekkel töltekezve sétáltak haza.
IMG-fbc1616cb899dfcf990519df7648567b-V
    Impresszum Adatkezelési szabályzat GYIK Site map Ars Sacra © Minden jog fenntartva. development: TYCMO design: SALT COMM
HU EN